pondělí 25. listopadu 2013

Jáhelník

Jáhelník aneb těžce osobitá věc, kde se vyřádí snad každý. Každý si v něm najde tu svou chuť a přidá to své oblíbené.

Jáhelník je ideální na snídani nebo svačinu. Je úžasný ve své variabilnosti ( každý si může přidat co je mi libo). Navíc je tento recep opravdu snadný a rychlý. Navíc bez lepku


Suroviny (4 porce, á 1450kJ)
160g jáhly (syrový stav)
2 banány
2 vejce
40g sušených švestek
40g mandlí
150ml mléka
10g lněného semínka



Postup
Jáhly uvaříme dle návodu, následně smícháme s ostatními surovinami (mandle nasekáme, banán rozmačkáme vidličkou).


Směs dáme do libovolné formy lehce vymazané máslem a dáme péct - cca 30 min na 200°C.





Žádné komentáře:

Okomentovat